Curryinen Porkkana-Sipulisosekeitto

Kuori sipulit ja porkkanat ja lohko suurehkoiksi paloiksi.

Laita kattilaan öljy, jossa kuullotat vihannekset.

Kuullotuksen loppuvaiheessa lisää mukaan kuullottumaan curryä maun mukaan (riippuu voimakkuudesta mutta n 1 rkl).

Lisää kiehuva vesi ja hauduta miedolla lämmöllä kypsäksi.

Käännä hellasta lämpö pois ja lisää paketillinen Koskenlaskijaa joukkoon palasina.

Odota n 5 min ja soseuta koko keitto.

Lisää Herbamarea tai fondia maun mukaan

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 353 grammaa

Omenainen12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g2833g793kcal17g168.6g5.7g70.8g
Sipuli 2833g857kcal35.4g136g5.7g48.2g
Vesi, vesijohtovesi 3683g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl85g765kcal0g0g85g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g567g1586kcal107.6g0.2g124.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g8003kcal320g609.6g442g238g
Valittu annoskoko10000g4001kcal160g304.8g221g119g
Annoskoko puolitettuna5000g2001kcal80g152.4g110.5g59.5g
Arvot/100g100g40kcal1.6g3g2.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=135255