Kahden kalan keitto

Kiehauta vesi ja lisää liemikuutiot (kala- tai kasvisliemi.

Laita suikalejuurekset ka kala palat ja anna hautua miedolla lämmöllä muutama minuutti.

Lisää lopuksi tuorejuusto ja kuumenna kiehuvaksi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 412 grammaa

Sarova
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi4854g0kcal0g0g0g0g
Seitikuutiot Rainbow1456g1019kcal247.6g0g4.4g0g
Lohikuutio (Apetit), annos 50g728g1464kcal149.3g0.7g97.6g0g
Viola tuorejuusto ruohosipuli 13% (Valio), annos 5g971g1651kcal74.8g50.5g126.2g27.2g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g1942g544kcal21.4g93.2g7.8g58.3g
Kalaliemikuutio, vähärasvainen (Knorr), annos 10g49g107kcal8.3g8.3g4.4g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g9568kcal1002.8g305.4g480.8g171.4g
Valittu annoskoko10000g4784kcal501.4g152.7g240.4g85.7g
Annoskoko puolitettuna5000g2392kcal250.7g76.4g120.2g42.9g
Arvot/100g100g48kcal5g1.5g2.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=347652