Kääretorttu rahka-kerma-vadelma

Torttupohja
Vaahdota munat ja sokeri.

Sekoita joukkoon jauhot+leivinjauhe.

Levitä pellille leivinpaperin päälle ja paista n. 12 min 225 asteessa uunin keskiosassa.

Kumoa torttulevy sokeroidun leivinpaperin päälle pöydälle.

Irrota varovasti tortun pohjapaperi.

Täyte:
Vatkaa kerma vaahdoksi.

Sekoita joukkoon rahka ja sokerit.

Kääntele sekaan marjat.

Levitä täyte torttulevylle ja rullaa kääretortuksi.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Mannas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, omega, 1 kpl37g48kcal4.8g0.1g3.1g0g
Sokeri23g92kcal0g22.7g0g0g
Leivinjauhe1.3g2.3kcal0.1g0.5g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 17g60kcal1.8g12.2g0.2g0.6g
Kuohukerma,valio,2dl28g96kcal0.6g0.8g9.8g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki33g19kcal2.8g1.7g0.1g0g
Sokeri 4g16kcal0g4g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka0.7g2.7kcal0g0.7g0g0g
Vadelma 54g22kcal0.5g2.2g0.4g2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana396g715kcal21.2g89.8g27.2g5.2g
Valittu annoskoko198g357kcal10.6g44.9g13.6g2.6g
Annoskoko puolitettuna99g179kcal5.3g22.5g6.8g1.3g
Arvot/100g100g181kcal5.4g22.7g6.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=281168