Pullapitko kotona leivottu

Vatkaa munat ja sokeri, lisää käden lämpöinen vesi, hiiva, suola, kardemumma, kauranleseet ja öljy.

Sekoita maitojauhe vehnäjauhoihin.

Lisää jauhot vähitellen nesteeseen hyvin vatkaten.

Jatka vaivaamista käsin, kunnes taikina irtoaa kulhon reunoilta ja kädestä.

Anna taikinan kohota.

Leivo 4 pitkoa, anna taas kohota, voitele munalla ja ripottele päälle mantelirouhetta.

Paista 200 asteessa noin 16 min.

Reseptistä tulee n. 65 annosta ja yksi annos painaa n. 33 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi46g0kcal0g0g0g0g
Maitojauhe rasvaton 4.6g16kcal1.5g2.4g0g0g
Kauranlese (Kungsörnen), annos 7g9g28kcal1.6g3.8g0.7g1.6g
Kananmuna kuorineen punnittu 11g14kcal1.3g0g1g0g
Sokeri 16g63kcal0g15.5g0g0g
Pansuola (Oriola oy), annos 5g0.5g0kcal0g0g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.7g2.3kcal0.1g0.4g0.1g0.2g
Hiiva 4.6g3.4kcal0.6g0.1g0g0.3g
Vehnäjauho, sunnuntai78g272kcal9.3g55.2g1.6g2.3g
Rusinat (Rainbow) 1 pss11g37kcal0.3g8.1g0.1g1.1g
Mantelirouhe, 1 rkl3.7g21kcal0.8g0.2g1.8g0.4g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl9g82kcal0g0g9.2g0g
Kananmuna kuoreton 3.7g5.2kcal0.5g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana396g1091kcal32g171.4g29.8g11.8g
Valittu annoskoko198g546kcal16g85.7g14.9g5.9g
Annoskoko puolitettuna99g273kcal8g42.9g7.5g3g
Arvot/100g100g275kcal8.1g43.2g7.5g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=103103