Kalapihvit

Kalat jauhetaan sipulin kanssa.

Korppujauhot turvotetaan kerman kanssa, lisätään kananmunat ja kala/sipuli seos, mausteita oman tunnon mukaan, viimeisenä öljy.

Pannulle voita ja eikun paistamaan.

Yksi annos = paistettuna n. 80 g
( suola, kalamauste, tilli, sitruuna...)

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 88 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kala keskiarvo, silakka/muikku/ahven/hauki 91g107kcal15.8g0g4.8g0g
Sipuli 21g6.4kcal0.3g1g0g0.4g
Korppujauho 7g26kcal0.7g5.3g0.1g0.4g
Kananmuna 50g(kpl)23g28kcal2.5g0.1g2g0g
Kerma, vispikerma, rasvaa 38 % ,vähälaktoosinen, iskukuumennettu 42g150kcal0.8g1.1g16g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g14g126kcal0g0g14g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana396g887kcal40.2g15g73.8g1.6g
Valittu annoskoko198g443kcal20.1g7.5g36.9g0.8g
Annoskoko puolitettuna99g222kcal10.1g3.8g18.5g0.4g
Arvot/100g100g224kcal10.2g3.8g18.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=101095