Wilhelmiinakeksit

200 g margar.

2 1/4 dl sokeria
1 kananmuna
n.2 rkl siirappia
3 tl vaniljasokeria
5 dl vehnäjauhoja
2 tl soodaa

Vaahdota margar.

ja sokeri.

Lisää muna ja siirappi.

Sitten kuivat aineet hierotaan mukaan.

Taikina leivotaan 6 tangoksi.

Paista 200 asteessa n 10-15 min. Leikkaa tangot kuumina vinoneliöiksi.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 792 grammaa

Kerstins
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sunnuntai laktoositon leivontamargariini (Raisio)50g360kcal0g0g40g0g
Sokeri 48g194kcal0g47.8g0g0g
Kanamuna (Kieku vapaiden kanojen munia), annos 55g14g23kcal2.1g0g1.6g0g
Siirappi, tumma2.2g7.2kcal0g1.7g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g3g12kcal0g3g0g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta81g292kcal10.6g56.9g1.7g2.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana396g1778kcal25.4g218.8g86.6g5.6g
Valittu annoskoko198g889kcal12.7g109.4g43.3g2.8g
Annoskoko puolitettuna99g445kcal6.4g54.7g21.7g1.4g
Arvot/100g100g449kcal6.4g55.3g21.9g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=158740