Pätkiskakku

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Sulata rasva ja lisää paloitellut Pätkikset (voit laittaa osan sulaan rasvaan ja osan jauhojen sekaan jos haluat).

Lisää rasvaan rahka ja munat.

Sekoita ja lisää kuivat aineet.

Sekoita hyvin, mutta ei tarvi vatkata.

Laita taikina jauhotettuun vuokaan ja paista 175 asteessa 45 min.

Kuorrutus: sulata 50g rasvaa ja 100g taloussuklaata

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 88 grammaa

Truu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho, sunnuntai39g136kcal4.7g27.5g0.8g1.2g
Sokeri 38g154kcal0g38g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.7g3kcal0g0.7g0g0g
Leivinjauhe 1.5g2.6kcal0.1g0.6g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 3.6g13kcal0.7g0.4g0.8g1.1g
Voi 22g162kcal0.3g0.1g18.2g0g
Rasvaton maitorahkavalmiste 0,2% (Ehrmann)30g17kcal2.5g1.5g0.1g0g
Pätkis, 18g16g79kcal0.6g9.8g4g0g
Kananmuna kuoreton 25g35kcal3.1g0.1g2.5g0g
Taloussuklaa, Fazer15g77kcal0.6g8.4g4.5g0.8g
Voi 7.5g54kcal0.1g0g6.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana396g1466kcal25.4g174.2g74g6.2g
Valittu annoskoko198g733kcal12.7g87.1g37g3.1g
Annoskoko puolitettuna99g367kcal6.4g43.6g18.5g1.6g
Arvot/100g100g370kcal6.4g44g18.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=161319