BroitsuCuisinekastike vhh

Käytä öljy osissa.

Kuullota hienonnetut sipulit.

Siirrä pataan/kattilaan.

Ruskista kahdessa osassa broilerin palat/suikaleet.

Siirrä pataan.

Lisää vesi pannulle, kiehauta ja kaada pataan.

Lisää pataan Creme Bonjour Cuisine, oman maun mukaista.

Vähän viispippuria.

Hauduta kuumaksi.

Suolaa en ole itse lisännyt.

Hyvää höyrytetyn parsa-kukkakaalin tai muusin kanssa.

Vitamiinilisäksi tuoreena paprikaa, tomaattia, kurkkua.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 198 grammaa

Pimpinella
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl3g27kcal0g0g3g0g
Valkosipuli 1g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g24g6.5kcal0.3g1.2g0g0.4g
Broilerin nahaton rintafilee100g103kcal23.1g0g1.5g0g
Creme Bonjour Cuisine Tatti-Herkkusieni50g65kcal1.5g1g6.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 20g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana396g405kcal50g4.8g22g0.8g
Valittu annoskoko198g203kcal25g2.4g11g0.4g
Annoskoko puolitettuna99g101kcal12.5g1.2g5.5g0.2g
Arvot/100g100g102kcal12.6g1.2g5.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=167517