Olgan kirjolohikeitto

Hauduta paloitetut perunat ja sipuli kattilassa voissa.

Lisää suola ja jatka hauduttamista vielä muutamaa minuuttia.

Lisää kiehuva vesi ja pari palaa kalaa, sekä maustepippuri ja laakerinlehti.

Keitä kunnes peruna on valmis.

Laita juusto keittoon sulaamaan ja lisää loput kalaa.

Keitä vielä kymmenisen minuuttia.

Tarkista maku ja lisää tilli.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 264 grammaa

Oshults
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)8.2g2.2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Peruna, vanha, kuorittu 85g65kcal1.6g13.1g0.2g0.8g
Voi, normaalisuolainen (Valio)2.2g16kcal0g0g1.8g0g
Kirjolohisuikale naturel (Apetit), annos 300g23g43kcal3.4g0g3.4g0g
Vesi75g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g4.5g13kcal0.9g0g1g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Tilli mauste0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana396g277kcal12g27g12.8g1.8g
Valittu annoskoko198g138kcal6g13.5g6.4g0.9g
Annoskoko puolitettuna99g69kcal3g6.8g3.2g0.5g
Arvot/100g100g70kcal3g6.8g3.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=276770