Katkarapupasta

Huuhtele katkaravut siivilässä kylmässä vedessä.

Paista niitä ja kasvissuikaleita hetken aikaa pannulla öljyssä, että ovat lähes kypsiä.

Lisää tomaattimurska ja kypsennä kannen alla miedolla lämmöllä n. 5 min. Lisää tuorejuusto ja nosta tehoa niin, että kastike kuumenee kunnolla.

Nosta pois levyltä ja sekoita keitetyn pastan joukkoon.

Lisää suolaa, pippuria ja timjamia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 264 grammaa

Desgnr
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g60g12kcal0.8g1.8g0.1g0g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g19g7.7kcal0.3g1.5g0.1g0g
Isot katkaravut (rainbow)27g27kcal6.2g0g0.2g0g
Tuorejuusto toscana (Arla apetina), annos 4g15g27kcal1.2g0.8g2.1g0g
Kauramakaroni, keitetty, suolaton 75g82kcal2.9g14.7g0.8g1.4g
Oliiviöljy 2.1g19kcal0g0g2.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana396g348kcal22.8g37.6g10.8g2.8g
Valittu annoskoko198g174kcal11.4g18.8g5.4g1.4g
Annoskoko puolitettuna99g87kcal5.7g9.4g2.7g0.7g
Arvot/100g100g88kcal5.8g9.5g2.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=297614