Possua uunissa eli Uunipossu kasvispedillä

Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen.

Mausta liha suolalla ja pippurilla, jonka jälkeen lihan saa laittaa uunivuokaa.

Liha uuniin ja annetaan olla rauhassa 1-1,5 tuntia.

Lisätään sekaan kasvikset ja annetaan olla uunissa puolituntia.

Poista uunista ja anna vetäytyä jokunen minuutti.

Sitten tarjoilemaan lisäkkeiden kanssa )potut, riisi, mikä lie maistuu tai kelpaa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 176 grammaa

Lidedeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Viljaporsaan uuniliha (Atria), annos 100g140g414kcal21.1g0g36.5g0g
Maalaiskasvikset, korjattu (Apetit), annos 300g28g10kcal0.3g1.7g0.1g0.8g
Sadonkorjuukasvikset (Apetit), annos 300g28g6.7kcal0.6g1g0.1g0g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri, annos 1g0.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana396g862kcal44g5.4g73.4g1.6g
Valittu annoskoko198g431kcal22g2.7g36.7g0.8g
Annoskoko puolitettuna99g216kcal11g1.4g18.4g0.4g
Arvot/100g100g218kcal11.1g1.4g18.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=330624