JVKurmee lihapata

Herefordia lihana
Savustettua paprikaa paprikajauheena
Villisian rasvaa pekonina
Alkoholiton olut koska alkoholi haihtuu, todellisuudessa Kukko pils
Mausteeksi pari katajanoksaa, nippu timjamin oksia, rosmariinin oksa ja muutama laakerinlehti.

Ainakin 4 tuntia uunissa reilu 100 astetta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 396 grammaa

Jvelanto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keittoliha naudan lavasta95g142kcal18.9g0g7.6g0.1g
Vesi44g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g14g3.9kcal0.1g0.8g0g0.3g
Sipuli (kuorittu)15g4.1kcal0.2g0.7g0g0.3g
Valkosipuli 3g3.3kcal0.2g0.5g0g0.1g
Pekoni rasvainen 2.1g7.8kcal0.2g0g0.8g0g
Olut, alkoholiton Nikolai21g3.1kcal0g0.6g0g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 0.6g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0.3g0.8kcal0g0g0g0.1g
Herkkutatti, kuivattu (Pirkka), annos 25g0.6g1.6kcal0.2g0.2g0g0g
Timjami (tuore) (Järvikylä), annos 10g0.6g0.3kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka1.6g1.3kcal0.1g0.3g0g0g
Hunaja 1.3g4.1kcal0g1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana396g344kcal39.8g8.2g16.8g1.8g
Valittu annoskoko198g172kcal19.9g4.1g8.4g0.9g
Annoskoko puolitettuna99g86kcal10g2.1g4.2g0.5g
Arvot/100g100g87kcal10g2.1g4.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=405616