Hasselpähkinänougat

2 dl hasselpähkinöit
4tl vettä
2 rkl agavesiirappia tai hunajaa
2 tl carob jauhetta
Hienonna hasselpähkinät monitoimikoneessa hyvin hienoksi jauheeksi.

Lisää vesi, agavesiirappi tai hunaja ja carobjauhe ja hienonna edelleen.

Muovaa tahnasta tankoja ja säilytä niitä jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 11 grammaa

Siralos
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hasselpähkinä 140g902kcal19.8g4.8g85.5g24.5g
Vesi19g0kcal0g0g0g0g
Carob-jauhe (Urtekram), annos 5g9g21kcal0.4g4.6g0.1g3.7g
Agavesiirappi (Biona), annos 12g30g92kcal0g23g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana396g2030kcal40.4g64.8g171.2g56.4g
Valittu annoskoko198g1015kcal20.2g32.4g85.6g28.2g
Annoskoko puolitettuna99g507kcal10.1g16.2g42.8g14.1g
Arvot/100g100g513kcal10.2g16.4g43.2g14.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=431195