Ohrarieska

Sekoita nopeasti puuhaarukalla todella kylmään veteen suola ja hienot ohrajauhot(rieskajauho) taikinaksi.

Ripottele leivinpöydälle vehnäjäuhoja (niitä käytetään ainoastaan leivinpöydälle) ja aika notkea taikina siihen.

Jaa taikina samantien 12 tasakokoiseen palaan.

Kaulitse paloista ohuita (n. 4mm) rieskoja.

Pistele haarukalla.

Paista kuumassa(300) uunissa n.2 min. (Pintaan tulee tummia täpliä)

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 176 grammaa

Sirkkisl
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ohrajauho 94g307kcal7.7g60.4g1.9g7.1g
Suola, annos 3g1.4g0kcal0g0g0g0g
Vesi94g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho, pouta, 1 dl = 65g9g33kcal1.2g6.4g0.2g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana396g680kcal17.8g133.6g4.2g14.8g
Valittu annoskoko198g340kcal8.9g66.8g2.1g7.4g
Annoskoko puolitettuna99g170kcal4.5g33.4g1.1g3.7g
Arvot/100g100g172kcal4.5g33.8g1.1g3.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=96425