Sepin makaronilaatikko

Makaroni keitetään puolikypsäksi.

Sulatejuustosta tehdään kuutioita ja sekoitetaan puolikypsään makaroniin.

Jauheliha paistetaan ja joukkoon hienonnettu sipuli.

Makaroni ja jauheliha sekoitetaan vuokaan.

Vuokaan tehdään päälikerros makaronista.

Sitten lisätään maito ja uuniin 200:n asteeseen tunniksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 317 grammaa

Sepirott
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, keitetty, suolaa 42g40kcal1.3g8.2g0.1g0.4g
Paistijauheliha 10%42g71kcal8.3g0g4.2g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g26g73kcal5g0g5.7g0g
Sipuli (kuorittu)5.2g1.4kcal0.1g0.3g0g0.1g
Maito, Kevyt83g38kcal2.7g4g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana396g448kcal34.8g25g22.6g1g
Valittu annoskoko198g224kcal17.4g12.5g11.3g0.5g
Annoskoko puolitettuna99g112kcal8.7g6.3g5.7g0.3g
Arvot/100g100g113kcal8.8g6.3g5.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=201598