Aura-kukkakaalikeitto

Keitä paloiteltu kukkakaali ja silputtu sipuli kasvisliemikuution kanssa vedessä pehmeäksi noin 15 minuuttia.

Soseuta sauvasekoittimella.

Lisää kerma ja aurajuusto murusina joukkoon, lämmitä sekoittaen niin kauan että juusto sulaa.

Ripaus mustapippuria ja hieman Provence-yrttimaustetta sopii mausteeksi.

Tarjoa leipäkrutonkien kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 317 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 78g19kcal1.4g1.7g0.2g1.8g
Kasvisliemikuutio 2g6.2kcal0.2g0.3g0.5g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)16g13kcal0.2g0.5g1.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 78g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)8.6g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Aurajuusto16g53kcal3.1g0g4.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana396g187kcal10g5.8g12.6g3.8g
Valittu annoskoko198g94kcal5g2.9g6.3g1.9g
Annoskoko puolitettuna99g47kcal2.5g1.5g3.2g1g
Arvot/100g100g47kcal2.5g1.5g3.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=306251