Riista seljanka

Kuori perunat sipuli ja porkkana sekä renssaa kaali.

Kuutioi perunat ja sipulit, viipaloi ohuiksi siivuiksi porkkanat, ja suikaloi kaali.

Kuullota kasvikset kattilassa hyvin, pienen voinokareen kera.

Kuutioi peuran liha ja ruskista se pienen voi nokareen kera.

Laita ruskistetut lihat kattilaan.

Lisää vesi, tomaattipüre, yrtit joista listalta puuttui lipstikka 2 lehteä ja laakerinlehti 4 lehteä.

Niin ja lisää sienet, mulla ne oli kuivia mustiatorvisieniä kuivana toi määrä.

Lisää muutkin mausteet.

Keitä hiljaisella tulella kypsäksi.

Nauti joko smetanalla tai ilman.

Seuraavana päivänä aina parempaa.

tämä on aika syksyinen tai talvinen ohje.

Mutta mulla se oli mitä kaapistalöytyy..

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 705 grammaa

Jaska78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peuranliha keskiarvo, annos 100g14g21kcal2.9g0g1g0g
Sipuli (kuorittu)3.4g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g11g3.2kcal0.1g0.7g0g0.3g
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaton 23g12kcal0.4g3g0g0.2g
Sieni tatti, hapero 2.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.2g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipure, Eldorado, 1prk1.1g0.4kcal0g0.1g0g0.1g
Vesi135g0kcal0g0g0g0g
Kaali, valkokaali6.8g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Voi, 1 tl, 5 g0.8g6.2kcal0g0g0.7g0g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g0.6g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana397g96kcal7.2g9g3.4g1.8g
Valittu annoskoko198g48kcal3.6g4.5g1.7g0.9g
Annoskoko puolitettuna99g24kcal1.8g2.3g0.9g0.5g
Arvot/100g100g24kcal1.8g2.3g0.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=291936