Jauhelihamureke, omena-sipuli ala Tuula

Sekoita jauheliha, sipulikeittoaines ja kermaviili mureketaikinaksi.

Anna taikinan turvota 15-30 minuuttia.

Voitele leivinpaperi öljyllä.

Taputtele taikina suorakaiteen muotoiseksi n. 30 x 25 cm. Raasta kuoritut omenat ja sipuli karkeaksi.

Levitä raaste murkelevyn päälle, valuta siirappi ja ripottele curry sekä mustapippuri raasteen päälle.

Laita sulatejuusto murut skäö peitä täyteainekset kinkku viipaleilla.

Rullaa levy leivinpaperia apuna käyttäen.

Kääri leivinpaperi tiiviisti murekkeen ympärille ja kierrä päät napakasti kiinni.

Siirrä mureke vuokaan ja paista uunissa 35-40 min. Tarjoa yrteillä ja tomaattikuutioilla maustetun pastan kanssa

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha88g145kcal16.6g0g8.7g0g
Laktoositon kermaviili (Valio)25g16kcal0.8g1.2g0.9g0g
Ranskalainen sipulikeitto-ainekset (Knorr), annos 52g9g30kcal0.8g4.9g0.6g0.8g
Omena, ulkomainen, kuorittu 25g11kcal0g2.4g0g0.4g
Sipuli 19g5.7kcal0.2g0.9g0g0.3g
Silavaton palvikinkku (Pajuniemi), annos 35g13g12kcal2g0.1g0.4g0g
Koskenlaskija, murennettu (Valio), annos 150g19g53kcal3.6g0g4.3g0.2g
Siirappi 0.9g2.6kcal0g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana397g550kcal48g20.2g29.8g3.4g
Valittu annoskoko199g275kcal24g10.1g14.9g1.7g
Annoskoko puolitettuna99g138kcal12g5.1g7.5g0.9g
Arvot/100g100g139kcal12.1g5.1g7.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=387706