Jauhelihapasta

Valio-lehdestä...

400g jauhelihaa
1 pss pakastesipulia
1 rkl voita
1/2 tl suolaa
1 tlk tomaattimurskaa
1 prk mustapippurituorejuustoa
1/2 dl hienonnettua persiljaa

Paista jauheliha ja sipulit voissa.

Mausta suolalla.

Lisää tomaattimurska ja tuorejuusto.

Sekoita tasaiseksi samalla kuumentaen.

Anna kiehua hiljalleen muutama minuutti.

Tarkista maku ja mausta halutessasi lisää.

Tarjoa
kesäkurpitsapastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 397 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauhelihapihvi, kalkkuna 50g95kcal8.6g2.8g5.5g0.3g
Sipuli pakastekuutiot 200g pussi25g2.5kcal0.4g0.4g0g0g
Viola 13 % tuorejuusto, mustapippuri (Valio oy)25g40kcal2g1g3.3g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g46g16kcal0.5g3.1g0.2g0.6g
Becel juokseva, annos 10g1.9g12kcal0g0g1.4g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Ruispasta (uusi), kuitu 9g (Torino), annos 50g50g165kcal6g32.5g1g4.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana397g663kcal35g79.6g22.8g10.8g
Valittu annoskoko199g331kcal17.5g39.8g11.4g5.4g
Annoskoko puolitettuna99g166kcal8.8g19.9g5.7g2.7g
Arvot/100g100g167kcal8.8g20g5.7g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=173007