CLK Pikkusuolaiset

1.Sekoita jauhot leseet, leivinjauhe ja suola kulhoon.

Tee jauhojen keskelle kuoppa.

2.Kaada kuoppaan puolet vedestä ja 4 rkl oliiviöljyä.

3.Nostele jauhot kuoppaa kohden haarukalla siten, että taikina alkaa saamaan kiinteän koostumuksen.

Lisää vettä tarvittaessa, riippuen jauhojen laadusta.

4.Kun kaikki neste on imeytynyt, vaivaa taikinasta kiinteä.

Kaikki taikina tulee poistua kulhon reunoilta.

Paista 225'c uunin keskitasolla, tasalämmöllä, kunnes juusto on sulanut ja ruskeaa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 132 grammaa

Clk
AineksetMääräEnergiaPHRK
Grahamjauho 34g113kcal3.6g20.9g0.8g3.4g
Kauralese 3.4g12kcal0.6g1.5g0.3g0.6g
Leivinjauhe 1.2g2.2kcal0.1g0.5g0g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 19g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 6.7g60kcal0g0g6.7g0g
Arla Apetina Feta 3%25g28kcal4.5g0.5g0.8g0g
Paprika vihreä 13g2.7kcal0.1g0.3g0g0.2g
Paprika keltainen 19g5.6kcal0.2g1g0g0.4g
Tomaattimurska 25g7.4kcal0.1g1.3g0.1g0.5g
Pinaatti 6.2g0.8kcal0.1g0g0g0.1g
Valkosipuli 1.5g1.6kcal0.1g0.2g0g0g
Chili paprika punainen3.1g1.3kcal0.1g0.3g0g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g3.8g1kcal0g0.2g0g0.1g
Tomaatti 19g4.3kcal0.1g0.6g0.1g0.3g
Juusto, puolikova juusto, rasvaa 15-18 %, kevyt, turunmaa/edam 17/adam/magre 19g43kcal4.2g0g2.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana396g564kcal27.6g54.6g23.2g11.2g
Valittu annoskoko198g282kcal13.8g27.3g11.6g5.6g
Annoskoko puolitettuna99g141kcal6.9g13.7g5.8g2.8g
Arvot/100g100g142kcal7g13.8g5.9g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=334327