Valkosuklaa pannacotta

Sulata valkosuklaat kermaan vesihauteessa olevassa kattilassa.

Sekoita sulanut suklaa turkkilaiseen jogurttiin, lisää vanijasokeri.

Kaada annosastioihin ja laita jääkaappiin jähmettymään.

Keitä hilloke kattilassa: laita vesi + kaksi pussia pakastevadelmia kattilaan (200 g),
kuumenna kiehuvaksi, lisää kylmään vesitilkkaan liuotettu perunajauho sekaan.

Lusikoi hilloke pannaconttien päälle.

Koristele kotimaisilla vadelmilla + sitruunamelissalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 353 grammaa

Samson
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosuklaa Bak&Dessert (Fazer), annos 100g56g315kcal3.7g32.1g2.3g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl14g51kcal0.3g0.4g5.4g0g
Turkkilainen jogurtti (Rainbow), annos 100g70g85kcal2.3g2.6g7g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.4g5.6kcal0g1.4g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 14g0kcal0g0g0g0g
Vadelma (Pakkasmarja), annos 200g42g14kcal0.4g1.7g0.3g1.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana397g941kcal13.4g76.4g30g3.2g
Valittu annoskoko199g471kcal6.7g38.2g15g1.6g
Annoskoko puolitettuna99g235kcal3.4g19.1g7.5g0.8g
Arvot/100g100g237kcal3.4g19.2g7.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=384418