Karppi Kesäkurpitsa-jauhelihavuoka

Paista jauheliha, mausta valkopippurilla ja niukalla suolalla.

Tee kesäkurpitsasta siivuja.

Lado vuokaan vuorotellen kesäkurpitsaa ja jahelihaa.

Lisää sinihomejuustomurut toiseksi viimeiseen kerrokseen.

Lopuksi kaada kerma joukkoon ja ripottele päälle parmesan.

Kypsytä uunissa 180 asteessa 1h.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Tinasusanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 58g129kcal10.2g0g9.9g0g
Kesäkurpitsa zucchini 102g19kcal0.6g2.6g0.4g0.7g
Sinihomejuustomuru, Pirkka 150g pss5.8g20kcal1.3g0g1.6g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 29g96kcal0.6g0.9g10.2g0g
Parmesanlastuja (Granotto bertozzi), annos 100g2.9g11kcal1g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana397g550kcal27.4g7g45.8g1.4g
Valittu annoskoko199g275kcal13.7g3.5g22.9g0.7g
Annoskoko puolitettuna99g138kcal6.9g1.8g11.5g0.4g
Arvot/100g100g139kcal6.9g1.8g11.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=275134