RukiisetSitruunamuikut

*Lado muikut työpöydälle ja sirota pinnalle suolaa, valkopippuria myllystä ja levitä tillisilppua.

*Lado muikut limittäin voideltuun matalaan uunivuokaan.

*Kaada päälle sitruunanmehu ja anna maustua jonkin aikaa viileässä.

*Sekoita sitruunan kuoriraaste kerman joukkoon ja kaada kalojen päälle.

Levitä päälle ruiskorppujauho tai jauhettua hapankorppujauhetta.

*Kypsennä uunissa 175 -asteessa 30-40 minuuttia.

Alkuperäinenohje Ruokamaailma / Yhteishyvä

Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Tammitytto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Muikku järvi 110g118kcal20.9g0g3.7g0g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.4g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Tilli, tuore 22g6.6kcal0.8g0.2g0.2g0.5g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 11g2.4kcal0g0.2g0g0g
Ruoanvalmistuskerma, rasvaa 15 % 44g72kcal1.2g1.2g6.6g0g
Korppujauho, ruis (Myllyn paras), annos 20g11g29kcal0.9g5.6g0.1g1.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana397g457kcal47.6g14.8g21.2g4.2g
Valittu annoskoko199g229kcal23.8g7.4g10.6g2.1g
Annoskoko puolitettuna99g114kcal11.9g3.7g5.3g1.1g
Arvot/100g100g115kcal12g3.7g5.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=428489