Porkkana-kesäkurpitsa paistos

Pese kasvikset ja leikkaa kasvikset kuorimaveitsellä pitkiksi lastuiksi.

Laita pannuun öljy ja paista jauheliha.

Lisää mausteet, siirappi ja vesi.

Laita paistos uunivuokaan, hauduta kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Marjo47
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g83g23kcal0.5g5g0.2g2.1g
Kesäkurpitsa59g10kcal0.2g1.5g0.4g0.4g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha40g66kcal7.5g0g3.9g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g0.9g7.9kcal0g0g0.9g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Siirappi 0.7g2.2kcal0g0.5g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0.7g0kcal0g0g0g0g
Vesi15g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana397g218kcal16.4g14g10.8g5g
Valittu annoskoko199g109kcal8.2g7g5.4g2.5g
Annoskoko puolitettuna99g54kcal4.1g3.5g2.7g1.3g
Arvot/100g100g55kcal4.1g3.5g2.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=462515