Mummon leipä

Tee löysä juuri ja anna nousta puoli tuntia.

Lisää loput jauhot.

Kohota jälleen.

Leivo 2 leipää/limppua.

Kohota.

Paista 225astetta, n. 30 min. Voitele paistetut leivät laihalla vesi-siirappiseoksella.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 32 grammaa

Kelkiira
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 56g0kcal0g0g0g0g
Siirappi 16g49kcal0g12g0g0g
Hiiva 3.1g2.3kcal0.4g0g0g0.2g
Ruisjauho kokojyväjauho 16g48kcal1.4g8.7g0.3g2.2g
Grahamjauho 31g103kcal3.3g19g0.7g3.1g
Hiivaleipäjauho, tumma (Myllyn paras), annos 100g75g263kcal10.1g49.2g2.2g4.1g
Suola, annos 3g1.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana397g928kcal30.4g177.8g6.4g19.2g
Valittu annoskoko199g464kcal15.2g88.9g3.2g9.6g
Annoskoko puolitettuna99g232kcal7.6g44.5g1.6g4.8g
Arvot/100g100g234kcal7.7g44.8g1.6g4.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=111646