Kaalijauhelihapata

Jauheliha ruskistetaan pannulla ilman rasvaa.

Kaali, sipulit, riisi ja vesi laitetaan kattilaan kiehumaan.

Ruskistettu jauheliha lisätään kattilaan muiden ainesten joukkoon.

Annetaan kiehua hiljalleen kunnes kaali on pehmennyt.

Lisää vettä tarvittaessa.

Lopuksi lisätään mausteet ja siirappi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Maxitar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 78g0kcal0g0g0g0g
Keräkaali, 100g63g15kcal0.7g2.1g0.1g1.3g
puuroriisi (keittämätön) (Risella), annos 85g16g55kcal0.9g11.9g0.3g0.3g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha25g42kcal4.7g0g2.5g0g
Sipuli 13g3.8kcal0.2g0.6g0g0.2g
Valkosipuli 1.9g2kcal0.1g0.3g0g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Chili mausteseos, Old El Paso0.2g0.7kcal0g0.1g0g0g
Siirappi 2.5g7.5kcal0g1.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana398g251kcal13.2g34g5.8g3.6g
Valittu annoskoko199g126kcal6.6g17g2.9g1.8g
Annoskoko puolitettuna99g63kcal3.3g8.5g1.5g0.9g
Arvot/100g100g63kcal3.3g8.6g1.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=147943