Sienibolognese

Ruskista jauheliha oliiviöljyssä.

Lisää kuutioitu sipuli.

Anna kuullottua.

Lisää sienet ja tomaattimurska.

Mausta ja lisää lihaliemikuutio.

Anna hautua hiljaisella tulella pitkään.

Mitä kauemmin hautuu, sitä parempi kastikkeesta tulee.

Tarjoile vaikkapa pastan ja juustoraasteen kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sienikuutio (Sauvon säilyke), annos 100g47g9kcal1.2g0.6g0.2g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha50g83kcal9.5g0g5g0g
Tomaattimurska, 1 prk83g22kcal0.5g4.4g0.2g1.2g
Sipuli (kuorittu)10g2.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
Oliiviöljy 2.1g18kcal0g0g2.1g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g0.5g1.7kcal0g0.4g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g2.4g0.1kcal0g0g0g0g
Timjami 0.4g1.2kcal0g0.1g0g0.2g
Basilika, kuivattu 0.6g1.6kcal0.1g0.1g0g0.3g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl2.1g5.2kcal0.3g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana397g291kcal23.4g12.2g16g3.8g
Valittu annoskoko199g146kcal11.7g6.1g8g1.9g
Annoskoko puolitettuna99g73kcal5.9g3.1g4g1g
Arvot/100g100g73kcal5.9g3.1g4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=156267