Makaronilaatikko kanasta

Kuori ja silppua vihannekset tehosekoittajalla.

Freesaa pannulla oliiviöljyssä.

Lisää jauhetut kanafileet ja pekoni.

Paista pari minuuttia.

Lisää tomaattimurska ja kasvisliemikuutiot.

Mausta.

Anna hautua 10 minuuttia.

Keitä makaronit ohjeen mukaan.

Kuumenna uuni 200C.

Sekoita ainekset ja kaada voidelluille uunivuoille - annoksesta tulee kaksi isoa pellillistä.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Torino tumma makaroni (raaka) (Raisio), annos 100g33g117kcal6g19.7g1.3g2g
Kanafilee, 2 kpl, Lidl47g54kcal10.2g0g1.5g0g
Pekoni (Dulano)21g53kcal3.7g0.7g4g0g
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g33g6.7kcal0.4g1g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)6.2g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Porkkana 5g1.6kcal0g0.3g0g0.1g
Selleri, annos 50g2.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy 3.7g33kcal0g0g3.7g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 4.6g6.4kcal0.6g0g0.4g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 42g14kcal1.3g2g0g0g
Golden Sun juokseva margariini, Lidl0.8g6kcal0g0g0.7g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.6g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana397g589kcal44.6g48.4g23.4g4.4g
Valittu annoskoko199g295kcal22.3g24.2g11.7g2.2g
Annoskoko puolitettuna99g147kcal11.2g12.1g5.9g1.1g
Arvot/100g100g148kcal11.2g12.2g5.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=174360