Mansikkavaahto

Vatkaa valkuaiset vaahdoksi.

Survo mansikat sauvasekoittimella tai käytä kokonaisia mansikoita ja sekoita joukkoon rahka.

Laita sekaan joko sokeria tai keinotekoista makeutusainetta.

Sekoita rahka-mansikkaseos ja valkuaisvaahto keskenään.

Valkuaisia voi käyttää vain yhdenkin, oli enemmän ainakin minun makuuni tällainen versio

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 265 grammaa

Pinto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka, valio94g61kcal9.4g3.9g0.3g0g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 30g13kcal2.9g0.1g0g0g
Mansikka 75g35kcal0.4g6.3g0.2g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana397g217kcal25.4g20.6g1g2.8g
Valittu annoskoko199g109kcal12.7g10.3g0.5g1.4g
Annoskoko puolitettuna99g54kcal6.4g5.2g0.3g0.7g
Arvot/100g100g55kcal6.4g5.2g0.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=177191