KANA-KASVISSOSEKEITTO

Piklo lanttu, porkkanat ja perunat.

Laita ne kiehumaan lihaliemikuution kanssa.

Keitä n. 10 min. lisää sen jälkeen kukkakaali ja keitä vielä n. 10 min. Lisää sipulit ja keitä kunnes kaikki ovat pehmeitä.

Kaada ylimääräinen keitinvesi erilliseen astiaan.

Lisää koskenlaskija ja ruokakerma ja soseuta sauvasekottimella.

Keitinvedellä voi keittoa vielä jatkaa, mikäli ei ole vielä tarpeeksi juoksevaa.

Lopuksi lisää paistetut broilersuikaleet.

Tarjoile raejuuston kera :)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 265 grammaa

Carppa78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 28g9kcal0.2g1.6g0.1g0.7g
Lanttu 28g8.1kcal0.3g1.3g0.1g0.5g
Kukkakaali 28g6.8kcal0.5g0.6g0.1g0.6g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)0.3g0.9kcal0g0.1g0.1g0g
Peruna, keskikokoinen 60g28g17kcal0.4g3.7g0g0.3g
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.4g0g0.2g
Purjosipuli 11g2.6kcal0.2g0.3g0g0.2g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl19g16kcal0.3g0.8g1.3g0g
Pippurimarinoitu broilerin fileesuikale (Rainbow), annos 300g33g36kcal5.9g0.5g1g0g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g14g35kcal2.7g0g3.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana398g268kcal21.2g18.6g11.6g5g
Valittu annoskoko199g134kcal10.6g9.3g5.8g2.5g
Annoskoko puolitettuna99g67kcal5.3g4.7g2.9g1.3g
Arvot/100g100g67kcal5.3g4.7g2.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=275146