Rahkapannukakku vähäkalorinen

Vatkaa munat kulhossa ja sekoita joukkoon 2 dl maidosta.

Vatkaa jauhot joukkoon desi kerrallaan.

Lisää suola ja sitten loppu maito hyvin sekoittaen.

Anna taikinan turvota puolisen tuntia.

Lämmitä uuni 225 asteeseen.

Sekoita taikinaan juokseva margariini ja rahka ja kaada voidellulle (tai leivinpaperilla vuoratulle) reunalliselle uunipellille.

Laita täytteet.

Paista uunissa n. 30 minuuttia, kunnes pannukakku on pinnalta kauniin kullanruskea.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Ktp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu13g16kcal1.4g0g1.1g0g
Rasvaton hyla maito (Valio), annos 200g42g14kcal1.4g2g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 30g104kcal3.1g21.3g0.4g1.1g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Flora culinesse (Unilever), annos 500g3.1g21kcal0g0g2.3g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki26g15kcal2.2g1.3g0.1g0g
Vesi42g0kcal0g0g0g0g
Vaaleaa tonnikalaa paloina vedessä (Rainbow), annos 100g10g8.3kcal2.1g0g0g0g
Tomaatti, tuore0.1g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna, keitetty 11g16kcal1.4g0g1.2g0g
Oltermanni 17%21g58kcal6.4g0g3.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana397g502kcal36g49.2g17.4g2.2g
Valittu annoskoko199g251kcal18g24.6g8.7g1.1g
Annoskoko puolitettuna99g125kcal9g12.3g4.4g0.6g
Arvot/100g100g126kcal9.1g12.4g4.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=289339