Ahvenanmaan pannukakku

Kiehauta maito ja lisää mannaryynit.

Keitä 5-7 min sekoittaen.

Jäähdytä.

Vaahdota muna ja sokeri.

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

Kaadetaan seos laakeaan voideltuun (oivariini sitä varten) vuokaan halk.

noin 28 cm. Paistetaan uunissa 225 asteessa 30 min. Tarjoillaan mansikkahillon ja kermavaahdon kera.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Millitys
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini, 60 (100g)2g11kcal0g0g1.2g0g
Vehnäjauho, sunnuntai20g72kcal2.5g14.5g0.4g0.6g
Sokeri13g54kcal0g13.3g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu36g46kcal4g0.1g3.2g0g
Anna Manna, runsaskuituinen, plus9g30kcal1g6g0.2g0.8g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen118g39kcal3.9g5.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana397g502kcal22.8g79.4g10g2.8g
Valittu annoskoko199g251kcal11.4g39.7g5g1.4g
Annoskoko puolitettuna99g125kcal5.7g19.9g2.5g0.7g
Arvot/100g100g126kcal5.7g20g2.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=33230