Jk1903 Herne-selleri-linssikeitto

Huuhdo ja liota linssit.

Kuori ja paloittele selleri ja sipuli.

Keitä kasvikset kypsäksi ja lisää herneet, keitä vielä 10 min ja soseuta.

Lisää kerma ja juusto.

Mausta suolalla ja pippuria.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Reinopoika12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 78g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr0.8g2.2kcal0.1g0.1g0.2g0g
Linssi vihreä/ruskea, kuivattu 16g50kcal3.8g7.1g0.3g1.4g
Sipuli (kuorittu)13g3.5kcal0.2g0.6g0g0.2g
Juuriselleri 21g6.6kcal0.3g1g0g0.7g
Herne, pakaste (rainbow)31g27kcal1.9g4.7g0g1g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl31g27kcal0.4g1.4g2.2g0g
Valio Polar sulatejuusto 9 %, maustamaton 10 g7.8g12kcal1.4g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana397g254kcal16.2g29.8g6.8g6.6g
Valittu annoskoko199g127kcal8.1g14.9g3.4g3.3g
Annoskoko puolitettuna99g64kcal4.1g7.5g1.7g1.7g
Arvot/100g100g64kcal4.1g7.5g1.7g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=384520