Uunipaprikat (täyte)

Pekoni pilkotaan pieneksi ja paistetaan pannulla (voinokareessa) herkkusieniviipaleiden kanssa, lisää tonnikala ja raejuusto, sekoita hyvin.

Halkaise paprikat, poista siemenet ja asettele puolikkaat uunivuokaan.

Lusikoi täytettä reilusti paprikoiden sisälle ja lisää päälle viipale juustoa.

Paista uunissa n.200 asteessa 15-30min tai kunnes juusto on sulanut ja saanut hieman väriä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Hellu83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 75g170kcal12g0.4g13.5g0g
Voi 3.1g23kcal0g0g2.5g0g
Raejuusto, rasvaa 2-5 % 31g29kcal4.9g0.8g0.6g0g
Tonnikala vedessä 44g46kcal9.8g0g0.7g0g
Herkkusieni säilyke 31g5.3kcal0.7g0.1g0.1g0.8g
Kermajuusto (Pohjanpoika)14g55kcal3.4g0.3g4.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana397g655kcal61.6g3.2g43.8g1.6g
Valittu annoskoko199g327kcal30.8g1.6g21.9g0.8g
Annoskoko puolitettuna99g164kcal15.4g0.8g11g0.4g
Arvot/100g100g165kcal15.5g0.8g11g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=93830