BroitsuCuisinekastike vhh

Käytä öljy osissa.

Kuullota hienonnetut sipulit.

Siirrä pataan/kattilaan.

Ruskista kahdessa osassa broilerin palat/suikaleet.

Siirrä pataan.

Lisää vesi pannulle, kiehauta ja kaada pataan.

Lisää pataan Creme Bonjour Cuisine, oman maun mukaista.

Vähän viispippuria.

Hauduta kuumaksi.

Suolaa en ole itse lisännyt.

Hyvää höyrytetyn parsa-kukkakaalin tai muusin kanssa.

Vitamiinilisäksi tuoreena paprikaa, tomaattia, kurkkua.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 198 grammaa

Pimpinella
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl30g270kcal0g0g30g0g
Valkosipuli 10g11kcal0.8g1.6g0.1g0.2g
Punasipuli, kuorittu, 100g240g65kcal3.1g11.5g0.5g4.1g
Broilerin nahaton rintafilee1000g1030kcal231g0g15g0g
Creme Bonjour Cuisine Tatti-Herkkusieni500g650kcal15g10g65g0g
Vesi, vesijohtovesi 200g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3960g4051kcal499.8g46.2g221.2g8.6g
Valittu annoskoko1980g2026kcal249.9g23.1g110.6g4.3g
Annoskoko puolitettuna990g1013kcal125g11.6g55.3g2.2g
Arvot/100g100g102kcal12.6g1.2g5.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=167517