Poronkäristys

Leikkaa liha ohuiksi suikaleiksi ja laita pataan käristymään.

Ruskista sitä rasvan ja silputtujen sipulien kanssa n. tunti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 660 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronkäristys, vähärasvainen 1350g2263kcal293.8g0.1g121.1g0g
Sipuli (kuorittu)240g65kcal3.1g11.5g0.5g4.1g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen300g2160kcal0g0g240g0g
Suola, annos 3g90g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3960g8976kcal593.8g23.2g723.2g8.2g
Valittu annoskoko1980g4488kcal296.9g11.6g361.6g4.1g
Annoskoko puolitettuna990g2244kcal148.5g5.8g180.8g2.1g
Arvot/100g100g227kcal15g0.6g18.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=393037