Muna-anjovispiirakat

Nypi taikina ja jätä jääkaappiin lepäämään.

Hauduta purjo pehmeäksi.

Ketiä munia 8 min, jäähdytä ja hienonna haarukalla.

Leikkaa anjovikset saksilla paloiksi.

Sekoita purjo, anjovikset, tilli ja munasilppu.

Painele taikina muffinssivuokien pohjalle.

Jaa päälle muna-anjovisseos.

Sekoita muna kermaviiliin masuta suolalla ja pippurilla, lusikoi päälle.

Ripottele pinnalle juustoraastetta. 200-asteinen uuni noin 20 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Almatar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 225g1599kcal1.7g0.9g180.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 390g1339kcal39.8g273.2g4.7g13.7g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 38g32kcal1.2g1.7g2.3g0g
Suola, annos 3g4.5g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna, keitetty 413g589kcal51.6g1.2g42.3g0g
Anjovis 122g313kcal35.1g11.7g13.9g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 150g96kcal4.8g7.2g5.3g0g
Purjosipuli375g71kcal6.8g9g0.8g7.9g
Tilli, tuore 23g6.7kcal0.8g0.2g0.2g0.5g
Pizzajuusto, valio150g510kcal37.5g0g39g0g
Muna, annos 60g90g79kcal6.8g0.8g5.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3960g9272kcal372.2g611.8g588.2g44.2g
Valittu annoskoko1980g4636kcal186.1g305.9g294.1g22.1g
Annoskoko puolitettuna990g2318kcal93.1g153g147.1g11.1g
Arvot/100g100g234kcal9.4g15.4g14.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=133831