Wilhelmiinakeksit

200 g margar.

2 1/4 dl sokeria
1 kananmuna
n.2 rkl siirappia
3 tl vaniljasokeria
5 dl vehnäjauhoja
2 tl soodaa

Vaahdota margar.

ja sokeri.

Lisää muna ja siirappi.

Sitten kuivat aineet hierotaan mukaan.

Taikina leivotaan 6 tangoksi.

Paista 200 asteessa n 10-15 min. Leikkaa tangot kuumina vinoneliöiksi.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 792 grammaa

Kerstins
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sunnuntai laktoositon leivontamargariini (Raisio)500g3599kcal0g0g399.8g0g
Sokeri 478g1941kcal0g477.6g0g0g
Kanamuna (Kieku vapaiden kanojen munia), annos 55g137g234kcal20.6g0g16.5g0g
Siirappi, tumma23g72kcal0g16.6g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g30g120kcal0g29.7g0g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta812g2924kcal105.6g568.5g17.1g28.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3960g17777kcal252.4g2184.8g866.8g56.8g
Valittu annoskoko1980g8889kcal126.2g1092.4g433.4g28.4g
Annoskoko puolitettuna990g4444kcal63.1g546.2g216.7g14.2g
Arvot/100g100g449kcal6.4g55.2g21.9g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=158740