Vappumunkit

Tehdään kuten pullataikina.

Rypsiöljy on paistamiseen, tietenkin paistoastiaan laitetaan enemmän rasvaa, mutta suurinpiirtein tuo 300 g menee paistamiseen.

Öljyn pitää olla kuumaa, muuten se imeytyy munkkeihin ja sitten rasvaa reilusti.

Reseptistä tulee n. 70 annosta ja yksi annos painaa n. 55 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 155g1371kcal0g0g155g0g
Vehnäjauho puolikarkea 940g3227kcal95.8g658.3g11.3g32.9g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 103g734kcal0.8g0.4g82.7g0g
Suola, annos 3g6.2g0kcal0g0g0g0g
Kardemumma, annos 2g5.2g16kcal0.6g3.5g0.4g1.4g
Sokeri 88g357kcal0g87.8g0g0g
Kananmuna kuoreton 114g162kcal14.2g0.3g11.7g0g
Hiiva 52g39kcal6.8g0.6g0.2g3.6g
Vesi, vesijohtovesi 258g0kcal0g0g0g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 258g118kcal7.8g12.4g3.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3960g12045kcal252g1526.6g530.4g75.8g
Valittu annoskoko1980g6023kcal126g763.3g265.2g37.9g
Annoskoko puolitettuna990g3011kcal63g381.7g132.6g19g
Arvot/100g100g304kcal6.4g38.5g13.4g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=177070