Mariannekakku

Vatkaa sokeri ja rasva kuohkeaksi vaahdoksi.

Lisää munat yksitellen vatkaten.

Lisää kuivat aineet ja rouhitut marianne karkit.

Kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun vuokaan.

Paista 175 asteessa 50-60 minuuttia.

Anna hetken jäähtyä ennen kumoamista.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Tilda75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juokseva kasviöljyvalmiste (Pirkka), annos 10g359g2659kcal0g0g294.7g0g
Sokeri314g1277kcal0g314.1g0g0g
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl313g410kcal40.6g1.6g26.9g0g
Sunnuntai Täysjyvävehnäjauho (Raisio)719g2228kcal122.2g388.1g20.8g93.4g
Leivinjauhe 9g16kcal0.5g3.4g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g14g58kcal0g14.2g0g0g
Marianne crush 150g252g1082kcal3g216.3g21.1g4.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3960g15456kcal332.6g1875.4g727g195.4g
Valittu annoskoko1980g7728kcal166.3g937.7g363.5g97.7g
Annoskoko puolitettuna990g3864kcal83.2g468.9g181.8g48.9g
Arvot/100g100g390kcal8.4g47.4g18.4g4.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=184622