Täytetyt paprikat

Paista jauheliha.

Pilko sienet ja sipuli ja paista ne rypsiöljyssä.

Mausta seokset grillausmausteella, aromisuolalla ja valkosipulirouheella.

Poista paprikoista kannat ja sisusta.

Täytä paprikat seoksella.

Raasta juusto ja lisää se paprikoiden päälle.

Paista uunissa 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 330 grammaa

Foppa67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g123g33kcal1.6g5.9g0.2g2.1g
Sipuli (kuorittu)203g55kcal2.6g9.7g0.4g3.4g
Sieni rouskut, suolattu 521g136kcal8.1g12g2.6g15.1g
Jauhelihapihvi, sika-nauta 375g932kcal53.6g20.6g71g1.8g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g24g216kcal0g0g24g0g
Paprika, punainen712g183kcal6.4g32.7g2.8g14.2g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 23g16kcal0.3g2.5g0.3g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3960g3140kcal145.2g166.8g202.6g75g
Valittu annoskoko1980g1570kcal72.6g83.4g101.3g37.5g
Annoskoko puolitettuna990g785kcal36.3g41.7g50.7g18.8g
Arvot/100g100g79kcal3.7g4.2g5.1g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=189459