Hamppupannukakku

1. Sekoita hampunsiemenet ja vesi tasaiseksi sauva- tai tehosekoittimella.

Jos käytät kuorellisia siemeniä, siivilöi hamppumaito.

Kuorittujen siementen massa saa jäädä taikinan joukkoon, se kiinteyttää taikinaa.

Lisää maidon joukkoon sen verran vettä että saat 8dl nestettä.

2. Lisää loput aineet.

Jos käytät sokeroimatonta omenasosetta, lisää sokeria.

3. Paista uunin keskitasolla 225 asteessa 30-40 minuuttia.

Pannarin voi laittaa jo lämpenevään uuniin, niin esilämpökin tulee hyödynnettyä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Army
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hampunsiemenet, kuoritut (Cocovi), annos 10g480g2466kcal143.9g72g196.7g44.6g
Vesi, vesijohtovesi 959g0kcal0g0g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g6g22kcal0.2g4.8g0.2g0g
Omenahillo, sokeroitu, 100g120g212kcal0.2g11.8g0.2g0g
Suola, annos 3g6g0kcal0g0g0g0g
Kaurahiutaleet, luomu (Myllärin), annos 35g156g546kcal21.8g87.3g10.8g17.1g
Spelttijauhot, puolikarkea, brinkkala253g810kcal38g149.3g6.6g25.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3960g8111kcal408.2g650.4g429g174g
Valittu annoskoko1980g4055kcal204.1g325.2g214.5g87g
Annoskoko puolitettuna990g2028kcal102.1g162.6g107.3g43.5g
Arvot/100g100g205kcal10.3g16.4g10.8g4.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=236722