Ranskalainen suklaakakku

Vaahdota munat ja sokeri.

Lisää sulatettu suklaa ja margariini.

Lisää varovasti kuivat aineet.

Lisää voideltuun ja jauhotettuun vuokaan

Paista 200C n. 30min, kakun kuuluukin jäädä keskeltä raa´aksi! Anna jäähtyä niin että vähän jähmettyy ja nauti vaikka vaniljajäätelön kera.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Frigga
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 459g1862kcal0g458.3g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu489g617kcal53.8g1.5g44g0g
Vehnäjauho puolikarkea 292g1003kcal29.8g204.7g3.5g10.2g
Leivinjauhe 9g16kcal0.5g3.4g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 11g40kcal2g1.2g2.3g3.3g
Maitosuklaa 360g1934kcal36.5g179.9g118.7g0.1g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 360g2556kcal2.7g1.4g287.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3960g16055kcal250.6g1700.8g912.8g27.2g
Valittu annoskoko1980g8028kcal125.3g850.4g456.4g13.6g
Annoskoko puolitettuna990g4014kcal62.7g425.2g228.2g6.8g
Arvot/100g100g405kcal6.3g42.9g23.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=254772