Omenapiirakka

1. lämmitä uuni 200 c, voitele ja korppujauhota vuoka
2. viipaloi omenat ripota kanelisokeria, ettei tummu
3. mittaa jauhot, vaniljasokeri ja leivinjauhe ja sekoita
4. mittaa maito ja rasva, käytä mikrossa että rasva sulaa
5. vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi, lisää maitorasvaseos, lisää jauhot, sekoita hyvin.

6. kaada vuokaan, laita omenat pinnalle, ripota kanelisokeria.

7. paista n. 20- 30 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Jahni78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 325g1116kcal33.1g227.6g3.9g11.4g
Leivinjauhe 17g29kcal0.9g6.3g0g0.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g13g53kcal0g13.2g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g75g548kcal0.8g0.8g60g0g
Maito, Kevyt250g115kcal8g12g3.8g0g
Kananmuna, omega, 1 kpl275g358kcal36g0.8g22.8g0g
Sokeri 213g863kcal0g212.4g0g0g
Kanelisokeri dan sukker (Dansukker), annos 330g50g190kcal0.2g46g0.7g0g
Korppujauho 12g43kcal1.2g8.7g0.1g0.6g
Omena, keskikokoinen 200g750g255kcal1.5g53.3g2.3g13.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3960g7139kcal163.4g1162.2g187.2g51.2g
Valittu annoskoko1980g3570kcal81.7g581.1g93.6g25.6g
Annoskoko puolitettuna990g1785kcal40.9g290.6g46.8g12.8g
Arvot/100g100g180kcal4.1g29.3g4.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=271068