Kääretorttu rahka-kerma-vadelma

Torttupohja
Vaahdota munat ja sokeri.

Sekoita joukkoon jauhot+leivinjauhe.

Levitä pellille leivinpaperin päälle ja paista n. 12 min 225 asteessa uunin keskiosassa.

Kumoa torttulevy sokeroidun leivinpaperin päälle pöydälle.

Irrota varovasti tortun pohjapaperi.

Täyte:
Vatkaa kerma vaahdoksi.

Sekoita joukkoon rahka ja sokerit.

Kääntele sekaan marjat.

Levitä täyte torttulevylle ja rullaa kääretortuksi.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Mannas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, omega, 1 kpl368g478kcal48.2g1.1g30.5g0g
Sokeri227g923kcal0g227.2g0g0g
Leivinjauhe13g23kcal0.7g5.1g0g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 174g597kcal17.7g121.7g2.1g6.1g
Kuohukerma,valio,2dl281g955kcal5.6g8.4g98.3g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki335g187kcal28.4g16.7g0.7g0g
Sokeri 40g163kcal0g40.1g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka6.7g27kcal0g6.6g0g0g
Vadelma 535g220kcal5.4g21.9g4.3g19.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3960g7148kcal212g897.6g271.8g52g
Valittu annoskoko1980g3574kcal106g448.8g135.9g26g
Annoskoko puolitettuna990g1787kcal53g224.4g68g13g
Arvot/100g100g181kcal5.4g22.7g6.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=281168