Tonnikalasalaatti

Ruukku lehtisalaattia, tonnikalaa öljyssä, pala tuorekurkkua, kolme tomaattia, pala juustoa, samankokoinen pala meetvurstia, ruokalusikallinen sinappia, toinen tomaattisosetta.

Pilko ainekset, sekoita ja nauti

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä 511g969kcal138.5g0g46g0g
Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso 346g44kcal3.9g3.4g0.7g3.5g
Kurkku, tuore301g30kcal1.8g5.1g0.3g2.1g
Tomaatti, tuore721g146kcal4.3g27.4g2.2g10.1g
Sinappi 48g63kcal2.1g6.8g2.9g0.8g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix54g27kcal0.8g5.4g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3960g2559kcal302.8g96.2g104.8g33g
Valittu annoskoko1980g1280kcal151.4g48.1g52.4g16.5g
Annoskoko puolitettuna990g640kcal75.7g24.1g26.2g8.3g
Arvot/100g100g65kcal7.6g2.4g2.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=294763