Karppaajan Täytetty kesäkurpitsa

Puolita kesäkurpitsa, ota keskustaa pois.

Voitele puolikkaat ruokaöljyllä.

Laita ruskistettu jauheliha ja kuutioitu paprika.

Lisää pinnalle juustoraaste.

Paista 175 n. 20min.

tarjoa lämpimänä.

NAM

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Mirjam57
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika vihreä 900g191kcal8.5g22.5g2.7g17.1g
Juustoraaste mozzarella, Euroshopper900g2610kcal234g0g189g0g
Ruokaöljy keskiarvo 180g1590kcal0g0g179.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3960g8783kcal485g45g743g34.2g
Valittu annoskoko1980g4392kcal242.5g22.5g371.5g17.1g
Annoskoko puolitettuna990g2196kcal121.3g11.3g185.8g8.6g
Arvot/100g100g222kcal12.2g1.1g18.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=300672