Punajuurikeitto

Teelusikallinen rypsiöljyä kattilan pohjalle, siinä freesataan sipulikuutiot, lisätään porkkanasuikaleet.

Lisää punajuurisuikaleet ja vettä ja reilusti mausteita maun mukaan - minttua, basilikaa, pippuria, suolaa, liemikuutio tai fondia.

Älä lisää liikaa vettä että keitto jää ruokaisaksi.

Hyvää raejuustovuoren kera :)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Eevaliisa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g25g226kcal0g0g25.1g0g
Sipuli (kuorittu)301g81kcal3.9g14.4g0.6g5.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g652g183kcal3.9g38.8g1.3g16.3g
Punajuuri 1003g385kcal10g69.2g2g25.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3960g1748kcal35.6g244.8g58g93g
Valittu annoskoko1980g874kcal17.8g122.4g29g46.5g
Annoskoko puolitettuna990g437kcal8.9g61.2g14.5g23.3g
Arvot/100g100g44kcal0.9g6.2g1.5g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=55937