Kreolilainen lihapata

N. 600 g possun sisäfilettä
50-100 g meetwurstia/salamia kuutioina
150 g herkkusieniä/siitakasieniä
100 g hillosipuleita
150 g mustia oliiveja
1 pieni punainen paprika suikaleina
1 herkkukurkku kuutioina
3-5 dl kuohukermaa ja smetanaa
voita paistamiseen
suolaa
mustapippuria

Poista fileestä kalvot ja leikkaa liha sentin paksuisiksi suikaleiksi.

Ruskista lihapalat padassa pieni erä kerrallaan.

Lisää sienet, meetwursti ja paparika lihojen joukkoon paistumaan.

Lisää kerma ja hauduta hiljalleen n. 10 min. Lisää muut ainekset ja hauduta vielä 5 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

66tintti
AineksetMääräEnergiaPHRK
HK Porsaan sisäfilee, naturel n.500g677g880kcal142.1g0g27.1g0g
Hillosipuli (Pirkka), annos 20g113g20kcal1.1g3.9g0g0g
Salami, chili-paprika, Atria (125g)113g327kcal25.9g1.5g23.7g0g
Siitakesieni 113g30kcal2g2.8g0.3g3.7g
Oliivi ka , (vihrea/musta, kivetön, öljysäilötty)149g283kcal2.1g2.7g29.8g6.5g
Paprika punainen 226g66kcal2.1g10.1g0.9g4.3g
Maustekurkku113g19kcal0.8g3.4g0.1g2g
Kuohukerma,valio,2dl338g1150kcal6.8g10.1g118.4g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 113g440kcal2.4g2.5g47.4g0g
Voi 27g196kcal0.3g0.1g22g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3960g6820kcal371.2g74.2g539.4g33g
Valittu annoskoko1980g3410kcal185.6g37.1g269.7g16.5g
Annoskoko puolitettuna990g1705kcal92.8g18.6g134.9g8.3g
Arvot/100g100g172kcal9.4g1.9g13.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=98236