Banaanikakku

150 g voita + n. 25 g voitelemiseen
3 dl sokeria
2 kpl munia
3dl vehnajauhoja
2 tl leivinjauhetta
1 tl soodaa
1 tl inkivaaria
1 tl neilikkaa
2 tl kanelia
3-4 kpl banaania

Vaahdota voi ja sokeri, lisaa munat yksitellen sekoittaen.

Sekoita kuivat aineet keskenaan.

Lisaa kuivat aineet ja muussattu banaani vuorotellen muna-voi-sokeri vaahtoon sekoittaen koko ajan.

Voitele ja korppujauhota vuoka.

Kaada taikina vuokaan.

Paista uunissa 170 C n. 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Telle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 315g2285kcal3.7g1.3g256.1g0g
Sokeri 459g1863kcal0g458.5g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu234g295kcal25.7g0.7g21.1g0g
Vehnäjauho, sunnuntai270g945kcal32.4g191.7g5.7g8.1g
Leivinjauhe 27g47kcal1.4g10.2g0g0.1g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g9g33kcal0.3g7.2g0.3g0g
Banaani, kuorittu 666g580kcal7.1g121.9g2.7g12g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3960g12095kcal141.2g1583g571.8g40.4g
Valittu annoskoko1980g6048kcal70.6g791.5g285.9g20.2g
Annoskoko puolitettuna990g3024kcal35.3g395.8g143g10.1g
Arvot/100g100g305kcal3.6g40g14.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=98586